Ring til os på: 33 31 12 64

God service og faglig stolthed
 
Stryhn Electric er en erfarne servicevirksomhed inden for el-branchen. Med vores dygtige medarbejdere dækker vi det meste af Sjælland og yder service til både erhvervs-, statslige-, offentlige-, og private kunder.
Vi er stolte af vores gode og langvarige relationer til vores servicekunder, og værdsætter det gode og konstruktive samarbejde. Service og kundepleje er nøgleordene for os som dagligt  beskæftiger os med installation og service af traditionelle el-installationer. Vi ved af erfaring, at faste og tilfredse kunder får man kun, når man kombinerer kvalitetsarbejde med god service.
Uanset hvilken opgave vi står overfor, er det vores mål at forstå kundens behov og skabe tryghed og tilfredshed med den valgte løsning, med særlig fokus på økonomi, kvalitet og fremtidige udvidelsesmuligheder. Vi lægger stor vægt på god kommunikation forud for igangsættelsen af en hver opgave.
Vi løser alle typer opgaver inden for el-arbejde hvor især bygningsinstallationer er et vigtigt forretningsområde. Vi rådgiver, installerer, reparerer og vedligeholder inden for følgende områder:

 
Belysningsanlæg
Lys og kraftinstallationer
Større og mindre renoveringsopgaver
Traditionelle el-opgaver
ABA anlæg
UPS og nødforsyningsanlæg
Tavleanlæg
Vedligeholdelse og reparation
Vagtordning

Stryhn Electric A/S

Kingosgade 10 , 1818 Frederiksberg

33 31 12 64
Stryhn@stryhn.dk