Ring til os på: 33 31 12 64

Stryhn Electric har igennem mange år serviceret og opsat Siedle anlæg hvor vi har lagt vægt på kvalitet og driftsikkerhed.

I forlængelse af alt dette, er vi blevet valgt som Siedle partner.

Vi kan tilbyde følgende:

Vi kan tilbyde Siedle certificeret medarbejdere og anlæg til konkurrencedygtige priser samt en udvidet produktgaranti på 5 år.

 

Vi er også leveringsdygtige indenfor alle andre mærker af dørtelefoner:

  • Videx
  • Scantron

Fakta om dør og porttelefoner:

Når en ejendommen har behov for at opsætte eller udskifte sit dørtelefon / porttelefon system, skal man være opmærksom på, at en dørtelefon eller porttelefon i dag kan mere end blot at fungere som et simpelt tovejs kommunikationsanlæg.
 
I dag kan man eksempelvis vælge at installere et dørtelefon / porttelefon system med videokamera og billeddisplay på svarstationen i lejligheden eller på kontoret, således at det er muligt at se den gæst, der står ved døren, hvilket er en god forbedring af sikkerheden.
 
I kraft af den visuelle gengivelse af gæsten fungerer dørtelefoner med indbygget videofunktion som en yderligere adgangskontrol og bedre sikkerhed for beboeren eller den virksomhed, som har valgt at installere port- eller dørtelefonanlæg med video.
 
Det er dog fortsat muligt at vælge en mere traditionel løsning, hvor man indplacerer en standard dørtelefon / porttelefon altså uden videofunktion, som man kender fra bolig ejendommene landet over.
 
Dørtelefon / porttelefon har en præventiv virkning og er en sikkerhed mod ubudne gæster, som f.eks. tricktyve.

Stryhn Edlectric kan levere dørstationer i aluminium, stål, messing eller kobber. Vi levere i stigende omfang hærværksikre dørstationer samt speciel fremstillede dørstationer med bla. kamera, belysning, nøgleafbryder, kodetastatur, proxlæser m.m.
 
Vi tilbyder salg samt etablering af eksklusive tableauer hvad enten det gælder nyetablering af anlæg, eller bare udskiftning af den gamle front på eksisterende dørtelefon / porttelefon system. Speciel opgaver løses i samarbejde med erfaren gravørfirma.
 
 
Navneskilte
Vi tilbyder levering samt graveríng af navneskilte til dørtelefon og porttelefoner.
 
Kontakt os nu på telefon 3331 1264 eller på e-mail, for et uforpligtende tilbud på netop jeres opgave.

 
 
 

 

 

Stryhn Electric A/S

Kingosgade 10 , 1818 Frederiksberg

33 31 12 64
Stryhn@stryhn.dk